Beşiktaş'ta Diego sesleri!

Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı yöneticiler Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldızla görüşmelerini yoğunlaştırdı. Wolfsburg'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Diego ile pazarlıklar sürüyor.

NTV Spor 05.05.2014 - 13:30
Beşiktaş'ta Diego sesleri!

Beşiktaş, Diego Ribas transferini gerçekleştirmek için temaslarını yoğunlaştırdı.

Siyah beyazlı kulüp devre arası transfer döneminde görüştüğü ancak sonuç alamadığı Diego transferi konusunda çalışmalarını yeniden hızlandırdı. Devre arasında Almanya'nın Wolfsburg takımından kiralık olarak sezon sonuna kadar Atletico Madrid'e transfer olan Diego, ligin bitimi ile birlikte serbest kalacak.

GÜNTEKİN ONAY BU TRANSFERİ YORUMLADI

Wolfsburg ile olan mukavelesini yenilemeyen Brezilyalı futbolcu için iki haftadır yoğun temaslarda bulunan Beşiktaş Yönetimi, Diego ve menajeri ile maddi konularda anlaşmaya çalışıyor. 29 yaşındaki futbolcunun siyah beyazlılardan yaklaşık 5 milyon euro yıllık ücret talep ettiği, yönetimin bu rakamı 3.5 milyon euro seviyelerine çekmeye çalıştığı ifade edildi.

Manuel Fernandes ile yolları ayıracak olan Beşiktaş'ın 10 numara pozisyonuna Diego'yu transfer etmek için yıllık ücret konusunda artışa gidebileceği ve 4 milyon euro'ya da çıkabileceği tahmin ediliyor.

Futbol hayatına Brezilya'nın santos kulübünde başlayan Diego, 2004 yılında Porto'ya transfer oldu. 2007 yılında Werder Bremen'e transfer olan Diego, 2009 yılında 25 milyon euro bonservis bedeli ile İtalyan devi Juventus'a imza attı. 29 yaşındaki oyuncu 1 yıl sonra 16 milyon euro karşılığında Wolfburg'a transfer oldu. Almanya'da inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Diego, 2011-2012 sezonunda ve bu sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Atletico Madrid'de forma giydi.

Sayfa Yükleniyor...