Kombinesi olmayan giremez!

Bu sezon da stat konusunda sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ın yeni adresi Başakşehir Fatih Terim Stadyumu olarak işaret ediliyor. Ancak siyah beyazlılar, kapasitesi karşılaşma günleri 15.000'e düşen Başakşehir Stadı'nda, bilet satamayabilir.

NTV Spor 22.09.2014 - 11:03
Kombinesi olmayan giremez!
Beşiktaş maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynaması halinde, bilet satışında sıkıntı yaşayacak.
 
Beşiktaş Vadofone Arena tamamlanana kadar bu sezon tüm iç saha karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırdı. Ancak stat zeminindeki problemler ve taraftar ilgisinin düşük seviyede kalması, yönetimi farklı alternatiflere yönlenirdi.
 
Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde Avrupa ve derbi maçları dışındaki karşılaşmaları Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayabileceklerini söyledi. İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın da bu duruma olumlu baktığını ifade eden Orman, teknik heyet ile görüştükten sonra kesin kararlarını vereceklerini vurguladı.
 
Ancak Başakşehir Stadı'nın kapasitesinin 17.500 olması siyah beyazlı kulübün bilet satışında sıkıntı yaşamasına neden olabilir. Maç günleri deplasman taraftarına ayrılan yer ve güvenlik için boş bırakılan koltuklar sonucu kapasite 15.000'e düşüyor. Beşiktaş bu sezon için 13 bin kombine kart satışı gerçekleştirdi. Sponsorlara ayrılan 2 bin bilet ile 15 bin kişilik kapasite doluyor. Bu durumda siyah beyazlılar Başakşehir Stadı'nda oynayacakları maçlar için bilet satışı yapamayacak.
 
Yönetimin teknik heyet ile görüştükten sonra, bilet satışı konusunu da masaya yatıracak ve kararını verecek.

Sayfa Yükleniyor...