İşte 11'ler!

Beşiktaş, Avrupa arenasında! UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, Sırbistan temsilcisi Partizan ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Bu önemli karşılaşma Star TV ve NTVSpor.net’ten canlı yayınlanacak.

NTV Spor 22.10.2014 - 11:27
İşte 11'ler!

İki siyah-beyazlı takım Beşiktaş ile Sırbistan temsilcisi Partizan, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında bugün Belgrad'da karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ'IN 11'İ: Tolga, Necip, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Olcay ve Demba Ba 
PARTIZAN'IN 11'İ: Lukac, Stevanovic, Cirkovic, Stankovic, Volkov, A. Zivkovic, B. Ilic, Drincic, Pantic, Lazovic, Skuletic
       
Partizan Stadı'nda 22.05'te başlayacak karşılaşmayı, İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Riccardo Di Fiore ile Matteo Passeri yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Alessandro Giallatini üstlenecek. Bu kritik karşılaşma Star TV ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanacak.
     
C Grubunun diğer maçında ise İngiltere'nin Tottenham ekibi, Yunanistan'ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da 22.05'te Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda oynanacak.

İKİ TAKIMIN DA GALİBİYETİ YOK
Beşiktaş ve Partizan grupta yapılan iki maçta galibiyet alamadı.

"Kara Kartallar", ilk hafta İstanbul'da Asteras ile ikinci haftada ise deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puan topladı.
     
Partizan ise ilk karşılaşmasında evinde Tottenham ile golsüz berabere kalıp, deplasmanda Asteras'a 2-0 mağlup oldu.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK
Beşiktaş'ta sakatlıkları süren Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek.
     
Bu arada Beşiktaş'ta kart cezası sınırında futbolcu bulunmazken, Sırp ekibinde Branko Ilic, bugünkü maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul'daki karşılaşmada forma giyemeyecek.
     
BEŞİKTAŞ İKİNCİ, PARTİZAN SON SIRADA
C Grubu'nda 2. maçlar sonunda Beşiktaş 2 puan ve averajla ikinci sırada yer alırken, Partizan ise 1 puanla son sırada bulunuyor.

BEŞİKTAŞ GRUPLARDA 5 MAÇTIR KAYBETMİYOR
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi.

En son 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele eden siyah-beyazlılar, E Grubu'nda oynadığı son 3 maçta Dinamo Kiev'i 1-0, Maccabi Tel Aviv'i 3-2 ve Stoke City'yi 3-1 mağlup etti ve lider olarak üst tura çıktı.
     
Daha sonraki 2 sezon aldığı cezalar nedeniyle Avrupa kupalarına katılamayan Beşiktaş, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde yeniden gruplara kalmayı başardı. "Kara Kartallar", C Grubu'nda oynadığı iki maçta da sahadan 1-1 beraberlikle ayrılıp, gruplarda yenilmezlik serisini 5'e çıkardı.

 

Sayfa Yükleniyor...