Prandelli ve Selçuk'a büyük tepki...

Türk Telekom Arena'da Trabzonspor'un, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği maçta Sarı-kırmızılı tribünlerin protestosu vardı... Bordo-mavili ekibin 3. golünden sonra ise Muslera'ya destek verildi.

NTV Spor 22.11.2014 - 21:13
Prandelli ve Selçuk'a büyük tepki...

Sarı-kırmızılı ekip, maça iyi başlamasına rağmen, ilerleyen dakikalarda kontrol Trabzonspor'un eline geçti. İlk devrenin son bölümünde gol fırsatlarını da bulan Bordo-mavili ekip, ikinci yarıya da iyi başladı.

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Carl Medjani'nin golü, konuk Trabzonspor'u Türk Telekom Arena'da 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Galatasaray tribünlerinde ufak tepkiler başladı.

Maç başında Sneijder'in yedek kulübesinde olmasından dolayı hayal kırıklığına uğrayan tribünler, 76'da Medjani'nin 2. golünden sonra ise protestonun dozunu artırdı. Bu dakikadan itibaren hem teknik direktör Prandelli, hem de Selçuk İnan'a yoğun tepkiler vardı.

Dakikalar boyunca 'Prandelli istifa' seslerinin yükseldiği tribünler, Selçuk İnan konusunda ikiye bölündü. Bir bölüm Selçuk topu ayağına aldığında ıslıklarken, diğer bölümse Selçuk İnan'a moral vermek için alkışladı.

MUSLERA'YA DESTEK VERDİLER
3. golün ardından Muslera'nın koruduğu kalenin arkasındaki taraftarlar, Uruguaylı kaleciye destek oldu. Son dakikalarda Sarı-kırmızılı taraftarlar maçın bitmesini beklemeden tribünleri terketti.

 

Sayfa Yükleniyor...