Fenerbahçe'den 'vatan haini' patlaması!

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden hakemleri hedef aldı, Volkan'a yapılan 'Vatan Haini' yakıştırmalarına cevap verdi.

NTV Spor 25.11.2014 - 16:08
Fenerbahçe'den 'vatan haini' patlaması!

Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor maçında taraftarların Volkan Demirel aleyhinde yaptığı 'Vatan Haini' tezahüratlarına sert çıktı.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. Haftası'nda, 24 Kasım 2014 Pazartesi günü deplasmanda oynadığımız Bursaspor karşılaşması öncesi ve maç sırasında, milli takımın kalecisi ve kaptanımız Volkan Demirel'e karşı topluca yapılan ve dakikalarca süren, oyuncumuzu en çirkin şekilde nitelendiren ve "Vatan Haini" gibi göz ardı edilemez tezahüratlarla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarının ne gibi bir yaptırım uygulayacağını ve bunu ne zaman hayata geçireceğini merakla beklemekteyiz.

Ayrıca, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in, bugün öğlen saatlerinde düzenlediği bir basın toplantısında, 1-1'lik skorla sonuçlanan Bursaspor karşılaşmasında 2 ofsayt kararının yanlış verildiğine dair ifadeleri ve hemen akabinde maçın hakeminin başarılı bir maç yönettiğine yönelik söylediği sözler tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.

Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle durdurulan ve Zekeriya Alp'in de hemfikir olduğu 2 pozisyon, bariz gol şansı içermektedir. Zekeriya Alp'in, devam ettirilmesi durumunda maçın skoruna etki edebilecek bu 2 pozisyonu ofsayt gerekçesiyle durduran hakem heyetinin hangi duygu ve düşüncelerle iyi bir maç yönettiğini düşünmesi, tarafımızın merak konusudur.

Fenerbahçe'nin 3 puanına mal olan bu hakem hatalarıyla ilgili olarak TFF ve MHK'nin alacağı pozisyonun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

 

Sayfa Yükleniyor...