"İyi performans sergileyemedik"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a deplasmanda 1-0 yenildikleri karşılaşmada rakiplerinin daha istekli oynadığını kendilerinin ise gevşek davrandığını söyledi.

NTV Spor 11.02.2015 - 21:31
"İyi performans sergileyemedik"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen Kayserispor'u tebrik etti.
     
"Kayserispor'un turu hak ederek geçtiğini dile getiren Bilic, "Daha canlı, daha istekli ve daha çabuk oynadılar. Biz ise gevşek davrandık ve iyi bir performans ortaya koyamadık. İlk 11 ile ilgili bazı değişiklikler yaptık. Daha önceki kupa maçlarında da bunu yapmıştık. Karma bir kadro ile buraya geldik. Doğrusunu söylemek gerekirse beklentim harika performans değildi ama en azından iyi bir performans bekliyordum. Bu akşam bunu göremedik. Bugüne kadar bazı oyuncular kupada şanslarını iyi kullandı, bazıları ise iyi kullanamadı" dedi.
     
Bundan sonra lig ve Avrupa Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele edeceklerini vurgulayan Bilic, "Önümüzde oldukça zorlu ve yoğun bir maç trafiği var. Şunun özellikle altını çizmek istiyorum, kupadan elenme noktasında kesinlikle bir isteğimiz yoktu, böyle bir kastımız yoktu, devam etmek isterdik. Elendik ve iki cephede devam edeceğiz. Bu da en azından ihtiyacımız olan dönemlerde soluklanma imkanı verecektir" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...