Cim Bom'un konuğu Konya!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray TT Arena'da Torku Konyaspor ile karşılaşacak. G Grubu'nu lider tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, H Grubu ikincisi Torku Konyaspor ile çeyrek finale yükselmek için mücadele verecek.

NTV Spor 11.02.2015 - 22:50
Cim Bom'un konuğu Konya!

Saat 19:00'da başlayacak maçı İlker Meral yönetecek. Bu zorlu mücadelenin canlı anlatımını NTVSpor.net'ten takip edebilirsiniz.

Galatasaray'da tedbir amaçlı Eskişehirspor deplasmanına götürülmeyen Burak Yılmaz, son antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Burak'ın 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Sakatlıkları süren Sabri, Hamit ve Semih ise Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Tedavisi süren Semih Kaya takımdan ayrı hazırlıklarını sürdürdü. Milli futbolcunun kendisini iyi hissettiği ve önümüzdeki hafta testleri yapıldıktan sonra takımla beraber çalışmalara başlamak istediği belirtildi. Hamit ve Sabri'nin ise tedavisine devam edildi.

Sarı kırmızılı ekipte uzun bir süredir formasından uzak kalan Aydın Yılmaz da takımla birlikte çalıştı. Aydın'ın tedavisi sonunda alınan sonuç, teknik ekibi memnun etti.

İLK 11'LER
GALATASARAY: Sinan, Tarık, Chedjou, Koray, Olcan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz.
TORKU KONYASPOR: Felguerias, Ali Turan, Kokalovic, Selim, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Mahlangu, Ali Çamdalı, Kenan Özer, Djalma, Marica

Sayfa Yükleniyor...