Başkanlığa aday olacak mı?

Galatasaray'da Ali Dürüst başkanlığı düşünmüyor... Medicana Sivasspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Dürüst, yönetici Abdurrahim Albayrak'ın kendisini başkan olarak görmek istediğini belirtmesine rağmen, Mayıs ayında aday olmayacağını söyledi.

NTV Spor 22.02.2015 - 13:15
Başkanlığa aday olacak mı?

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık hedefinin olmadığını açıkladı.

Galatasaray'ın deplasmanda Medicana Sivasspor'u 3-2 yendiği maç öncesi başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Dürüst, Mayıs ayında yapılacak seçimde aday olmayı düşünmediğini söyledi. Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak'ın kendisini başkan olarak görmek istediğini açıklamasıyla ilgili "Abdurrahim Albayrak bunu gönlünden geçtiği için söyledi ancak benim öyle bir düşüncem yok. Şu an tek düşüncem Galatasaray'ın şampiyonlugu" dedi.

Dürüst hafta içinde takımın Florya'da kardan dolayı antrenman yapmaması yönündeki eleştirilere de yanıt verdi. "İstesek sahayi temizlerdik ya da Türk Telekom Arena'da çalışabilirdik" diyen Dürüst, "Futbolcular salonda çalışmak istedi, ayrıca bir antrenman icin çimlere zarar vermek istemedik. Bu yüzden Sivasspor'un tesislerinde çalıştık" şeklinde konuştu.

Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ise tek hedefinin Galatasaray'ın şampiyonluğu olduğunu, siyasete girmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

 

Sayfa Yükleniyor...