Olcan'dan derbi yorumu

Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi. Başarılı futbolcu, Kadıköy'deki derbiyi kazanabileceklerini söylerken, Beşiktaş'a da Liverpool karşısında başarılar diledi.

NTV Spor 22.02.2015 - 14:25
Olcan'dan derbi yorumu

Alibeyköy Spor Kompleksi'nde düzenlenen Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası'nın tanıtım toplantısına katılan milli futbolcu, takım olarak iyi performans gösterdiklerini dile getirerek, "Takım olarak çok iyi durumdayız. Her zaman kazandığımız sürece rakiplerimiz tedirgin olacak. Şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sezon başında da söylemiştim, bu sene dördüncü yıldızı takacağız. İnşallah sezon sonununda gülen taraf biz oluruz" dedi.

Sivasspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini anlatan Olcan, "Sivas deplasmanı her zaman zordur. Bizim için de iyi oldu fakat iyi oynayıp kazanmasını bildik. Gerçekten hava çok soğuktu ama soğuk, yağmur, kar bu saatten sonra bizi etkilemez. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Çok zevkli bir maç oldu ama sonunda kazanmasını bildik. Kazandığımız için de çok mutluyuz" diye konuştu.

"BİZ KAZANALIM, ELBETTE ONLAR PUAN KAYBEDECEK"
Şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da son haftalarda maçlarını kazandığının belirtilmesi üzerine Olcan Adın, "Biz kazandığımız sürece onların ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecek. Biz kazanalım, elbette onlar puan kaybedecek. Onlarla da maçlarımız var. Biz kazandığımız sürece hiçbir sıkıntı yaşamayız" değerlendirmesinde bulundu.

Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nun getirilmesiyle takımda olumlu bir hava oluştuğunu vurgulayan Olcan, şunları kaydetti:

"Hamza hocanın gelişi tüm takımı olumlu yönde etkiledi. Hamza hoca ile milli takım geçmişimiz var. Milli takımda birlikte çalıştık. Bizim nasıl futbolcular olduğumuzu, kişiliğimizi çok iyi biliyor. Antrenmanlarda olsun, sonrasında olsun gerçekten ağabey kardeş ilişkimiz var. Bu da aldığımız sonuçlara, takımın gösterdiği performansa da yansıyor."

"KADIKÖY'DE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Olcan Adın, Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili soru üzerine, "Derbiler her zaman ligin kaderini etkileyen maçlardır. O maç da çok zor olacak fakat biz oraya kazanmak için gideceğiz. Kazanacağımıza da inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Olcan, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında Beşiktaş'ın Liverpool karşısında iyi bir performans sergilediğini anlatarak, "Rövanş maçını içeride oynayacaklar. Onlara da başarılar diliyorum. İnşallah gidebilecekleri yere kadar giderler" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu, toplantının ardından sahadaki performans parkurunda kısa bir antrenman yaptı.

Puma Genç Yetenekler Futbol Şampiyonası ikinci ayağı 28 Şubat'ta Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in katılımıyla Bursa'da yapılacak.

Sayfa Yükleniyor...