Bayern Münih - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İlk 11'ler belli oldu

Bundesliga’da 27. hafta heyecanı başlıyor. Şampiyonluk yarışında bu sezon Bayern Leverkusen’in gerisinde kalan Bayern Münih ve Dortmund kozlarını paylaşacak. Bayern Münih geride kalan haftalarda topladığı 60 puanla 2. sırada bulunuyor. Dortmund ise bu sezon beklentilerin uzağında kalarak haftaya topladığı 50 puanla 4. sırada giriyor. Bayern Münih - Dortmund karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Bayern Münih - Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 30.03.2024 - 19:24
Son Güncelleme: 30.03.2024 - 19:31
Bayern Münih - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İlk 11'ler belli oldu

Avrupa’da liglere verilen aranın ardından karşılaşmalar bu hafta sonu oynanmaya başlıyor. ’da dikkat çeken maçlardan birisi Bayern Münih - Dortmund mücadelesi oldu. Bayern Münih’te Thomas Tuchel’in geleceği sorgulanırken Dortmund maçı öncesinde Harry Kane, Bouna Sarr, Sacha Boey, Tarek Buchmann gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor. Oyuncuların kritik karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği maç günü belli olacak. Peki Bayern Münih - Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlangıç saati…

BAYERN MÜNİH - DORTMUND MAÇI NE ZAMAN?

Almanya Ligi’nde Bayern Münih ve Dortmund karşı karşıya geliyor. oynanacak karşılaşma 30 Mart cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak.

Bayern Münih Dortmund karşılaşması beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER

Bayern Münih: Ulreich, Davies, de Ligt, Dier, Laimer, Goretzka, Kimmich, Müller, Musiala, Sane, Kane

Borussia Dortmund: Meyer, Süle, Schlotterbeck, Maatsen, Ryerson, Emre Can, Salih Özcan, Sancho, Brandt, Adayemi, Füllkrug

BAYERN MÜNİH SON DURUM

Bayern Münih, liglere verilen aradan önce Darmstadt 98 takımını deplasmanda 5-2 mağlup etmeyi başardı.

Bayern Münih bu sezon oynadığı 26 karşılaşmada 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Topladığı 60 puanla 2. sırada yer alıyor.

Alman takımı oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 78 kez sarsarak ligin en golcü takımı oldu. Bayern Münih kalesinde ise 31 gol gördü.

DORTMUND SON DURUM

Zirve mücadelesinin uzağında kalan Dortmund geride kalan 26 haftada topladığı 50 puanla 4. sırada bulunuyor. Leverkusen, Bayern Münih, Stuttgart gibi takımların gerisinde kalan Dortmund oynadığı karşılaşmalarda 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

MUHTEMEL 11

Bayern Münih: Ulreich, Kimmich, De Ligt, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Sane, Müller, Musiala, Kane

Borussia Dortmund: Meyer, Ryerson, Sülek, Schlotterbeck, Maatsen, Nmecha, Emre Can, Adeyemei, Brandt, Sancho, Füllkrug

Sayfa Yükleniyor...