"Beklemediğimiz anlarda goller yedik"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye sahasında 2-1 mağlup olan Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, beklemedikleri anlarda goller yediklerini ve bunun da takımda bir boşluk oluşturduğunu söyledi.

NTV Spor 04.03.2015 - 23:43
"Beklemediğimiz anlarda goller yedik"

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendi sahalarında avantaj yakalamak istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Yakaladıkları net pozisyonlardan birini gole çevirmeleri halinde maçın daha farklı geçebileceğini vurgulayan Çalımbay, "Beklemediğimiz anda, belki de iyi oynarken yediğimiz goller hakikaten kötü oldu. Maçın ilk yarısının bitmesine dakikalar kala bir gol daha yememiz takımda bir boşluk oluşturdu" dedi.

Çalımbay, ikinci yarıya daha disiplinli başladıklarını ifade ederek,"Bundan önceki kupa maçlarında olduğu gibi maç eksiği olan arkadaşlarımızı oynatmaya çalıştık. Çünkü devre arasında transfer yapamadığımız için herkesin maç temposunu kazanması gerekiyordu. Bu maç Oktay, Serol ve Tita için çok önemliydi. Diğer maç eksiği olan arkadaşlarımız için de önemliydi" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...