"Holiganlara bu kadar acımasız davranılmıyor"

Isırık cezası nedeniyle hala Uruguay Milli Takımı'nda oynayamayan Luis Suarez, konuyu bir kez daha gündeme getirdi. Aldığı cezanın çok ağır olduğunu savunan Suarez, "Holiganlara bile bu kadar acımasız davranılmıyor" dedi.

NTV Spor 27.03.2015 - 13:02
"Holiganlara bu kadar acımasız davranılmıyor"

Dünya Kupası sırasında İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısıran Luis Suarez, 9 milli maçtan men edilmiş ve 4 ay futbolla tüm ilişiği kesilmişti.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS daha sonra, Suarez'in antrenmanlara çıkmasına izin vermişti. 4 aylık cezasının bitiminde, Santiago Bernabeu'nun ev sahipliği yaptığı El Clasico ile sahalara geri dönen Suarez, Uruguay Milli Takımı'nın formasını ise hala giyemiyor.

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada aldığı cezayı bir kez daha gündeme getiren Suarez; "Cezayı hakettiğimi biliyorum. Kesinlikle hatalıydım. Ancak holiganlara bile bu kadar acımasızca davranılmıyor" dedi.

Kendisini en çok antrenman yasağının yaraladığını dile getiren Suarez; "Tatil günlerinde yeğenlerim maçlarını bile izlemeye gitmekten korkuyordum. Çünkü sahaya adım atmama bile izin verilmiyordu. Bugün bile bunun nedenini anlayamıyorum" diye konuştu.

Suarez, Chiellini'den önce PSV forması giyen Otman Bakkal ve Chelsea'li Branislav Ivanovic'i de ısırmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...