Kuyt, Çaykur Rizespor'a karşı yok!

Çaykur Rizespor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de Raul Meireles ile Dirk Kuyt'ın sakatlıkları sürüyor. Kuyt'ın maça yetişmesi beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde bu sezon ligdeki her maça ilk 11'de başlayan Hollandalı oyuncunun yerine hücum hattının sağında ilk kez başka bir isim forma giyecek.

NTV Spor 28.03.2015 - 12:27
Kuyt, Çaykur Rizespor'a karşı yok!

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 9 hafta kala zirve takibini sürdüren Fenerbahçe, 4 Nisan'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Fenerbahçe'de Dirk Kuyt ve Raul Meireles'in sakatlıkları bulunuyor.

İLK KEZ...
Kuyt'ın Rize deplasmanına yetişmesi zor görünüyor. Sarı-lacivertlilerde bu sezon ligdeki her maça ilk 11'de başlayan Hollandalı oyuncunun yerine hücum hattının sağında ilk kez başka bir isim forma giyecek.

Kartal'ın elindeki seçeneklerden iki isim öne çıkıyor. Alper Potuk ve Mehmet Topuz. İsmail Kartal bu konuda aceleci davranmayacak. Hem sağlık ekibinden gelecek rapor beklenecek, hem de bu bölgedeki alternatifler denenecek.

Sakatlığı süren Raul Meireles'in ise lige yetişmesi bekleniyor. Beşiktaş maçında sakatlanan Portekizli oyuncunun tedavi sürüyor. Teknik ekip de Meireles için sağlık ekibinden düzenli bilgi alıyor.

Sayfa Yükleniyor...