Rooney'den hocasına destek!

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, ‘diktatör gibi davrandığı’ suçlamalarını reddetti. Takımın golcüsü Wayne Rooney de, menajerine destek verdi.

NTV Spor 31.03.2015 - 13:15
Rooney'den hocasına destek!

Louis van Gaal bir futbol diktatörü mü? Dışarıdan bakıldığında son derece sert bir menajer izlenimi veren Van Gaal, insanların kendisini yanlış tanımasından yakındı.

Aslında çok esnek biri olduğunu vurgulayan Hollandalı menajer; "İnsanlar benim her zaman sert bir patron hatta bir diktatör olduğumu düşünüyor. Ancak hiç de öyle biri değilim. Çalıştığım insanların fikirlerine çok önem veririm. Yardımcılarım ya da oyuncularım çalışma sistemini değiştirmemi isterse bunu yaparım. Benim sabit fikirli olduğumu düşünenler yanılıyor" dedi.

Van Gaal'e, golcüsü Wayne Rooney'den de destek geldi. Hollandalı menajerin hiç de dışarıdan görüldüğü gibi olmadığını dile getiren Rooney; "Bize her zaman futbol ya da başka bir konuda kendisiyle konuşabileceğimizi söylüyor. Fikirlerimize önem veriyor. Antrenmanlarda tam bir ciddiyet istediği doğru. Ancak bu onu bir diktatör yapmaz. Tüm oyuncular Van Gaal'i güvenebilecekleri bir menajer olarak görüyor" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...