Milli Takımı bırakacak mı?

Emre Belözoğlu Milli Takımı bırakacağı yönünde çıkan haberlere tepki gösterdi. NTV Spor'a konuşan tecrübeli oyuncu Hollanda maçında yaşananları da anlattı.

NTV Spor 31.03.2015 - 13:38
Milli Takımı bırakacak mı?

"Milli takımı bırakmam. Ne zaman çağırılırsam gider, ne görev verilirse yaparım."Bu sözler Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu'na ait.

Hollanda maçında oynamayan Emre Belözoğlu'nun Milli Takımı bırakacağı iddia edilmişti. NTV Spor'a konuşan Emre, medyanın kendisini üzerinden suni gündem yaratmaya çalıştığını savundu.

Hollanda maçında protestolardan çekindiği için ısınmaya çıkmadığı eleştirilerine yanıt veren Emre, maç öncesi ve maç sırasındaki tüm aksiyonun Fatih Terim'in haberi dahilinde gerçekleştiğini belirtti. Birçok statta yıllardır bu tarz protestoyla karşılaştığını ve bu duruma artık alışkın olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, bu nedenle ısınmaya çıkmamasının söz konusu dahi olamayacağını anlattı.

ISINMAYA NEDEN ÇIKMADI?
Maç öncesinde tedavi olduğunu ve bu nedenle takıma geç katıldığını belirten Emre Belözoğlu, devre arasında da takımın yanına soyunma odasına indiğini hatırlattı. Tecrübeli oyuncu bu sıralarda yalnız olmadığını ve kendisine başka oyuncuların da eşlik ettiğini vurguladı. Emre ayrıca "Maçın 60. dakikasında hocam beni ısınmaya yolladı ve yaklaşık yarım saat kadar ısınmaya devam ettim." diyerek protestodan hiçbir zaman çekinmediğini dile getirdi.

Belözoğlu son olarak milli formayı bırakmak gibi bir düşüncesinin asla olmadığını ve görev geldiği zamanlarda elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini sözlerine ekledi.

 


 

Sayfa Yükleniyor...