Melo, Manisaspor kadrosunda!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor ile bu akşam saat 19.45'te Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. Sarı-kırmızılılarda maç kadrosu belli olurken bel fıtığı ameliyatı geçiren ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalan Felipe Melo da kadroda yer aldı.

NTV Spor 14.04.2015 - 14:49
Melo, Manisaspor kadrosunda!

Sezon ortasında ağır bir bel fıtığı operasyonu geçiren Felipe Melo, 2 aylık yoğun tedavi sürecinden sonra futbola dönüş yaptı.
En son Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasındaki Balıkesirspor maçında forma giyen, geçirdiği bel fıtığı ameliyatı nedeniyle yaklaşık 2 ay yeşil sahalardan uzak kalan Melo'ya, 18 kişilik kadroda yer verildi. 

Melo'yu Manisaspor kadrosuna alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun eli Brezilyalının dönüşüyle iyice rahatlarken; genç teknik adam, Melo'yu fizik durumu ve antrenman performansına göre Trabzonspor maçı kadrosunda olup olmayacağına karar verecek.

 4-0'ın rövanşında Manisaspor'a konuk olacak Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Sinan Bolat, Eray İşcan – Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal – Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Kaan Baysal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak – Sinan Gümüş, Goran Pandev

Sayfa Yükleniyor...