Scholes'dan müthiş Guardiola iddiası!

Eski Manchester United’lı oyuncu Paul Scholes, Independent gazetesindeki köşesinde önemli bir iddia ortaya attı. Scholes, Pep Guardiola'nın Bayern Münih ile sözleşmesi sona erdiğinde Manchester City'nin başına geçeceğini iddia etti. Scholes, Borussia Dortmund'dan ayrılma kararı alan Jurgen Klopp'u da Premier Lig'de görmek istiyor.

NTV Spor 17.04.2015 - 16:44
Scholes'dan müthiş Guardiola iddiası!

Manchester City'de menajer Manuel Pellegri'nin günleri sayılı görünüyor. Peki City'i gelecekte kim çalıştıracak?

Eski Manchester United'lı oyuncu Paul Scholes, Independent gazetesindeki köşesinde bu konuya ışık tutmaya çalıştı.

Scholes'a göre City yönetiminin 1 numaralı hedefi Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola. Scholes, "Bana gelen bilgilere göre Bayern Münih ile kontratı 1 yıl sonra bittiğinde Guardiola, Manchester City'nin başına geçecek" diye yazdı.

Scholes, City'i gelecek sezon hangi menajerin çalıştıracağı sorusuna ise açıklık getirmedi. Paul Scholes, Borussia Dortmund'dan ayrılacağı açıklayan Jurgen Klopp'u da Premier Lig'de görmek istiyor.

Klopp'un Dortmund'a oynattığı futbolu hayranlıkla takip ettiğini belirten Scholes, Alman teknik direktörün hem futbol anlayışı hem de kişiliğiyle Premier Lig'e büyük renk getireceği görüşünde.
Scholes, hali hazırda Premier Lig kulüplerini Şampiyonlar Ligi'nde zirveye oynatacak bir İngiliz menajer göremediğini de ifade etti.

İngiliz takımlarının özellikle İspanyol ekiplerinin gerisinde kaldığını düşünen Scholes "Real Madrid'in Atletico Madrid karşısında ilk yarıda ortaya koyduğu futbola dayanabilecek herhangi bir İngiliz kulübü malesef yok" yorumunu yaptı.
 

Sayfa Yükleniyor...