Sakatlardan iyi haber!

Kupada yarı finale çıkarak moral bulan Fenerbahçe, lig maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sahasında Bursaspor'u konuk edecek sarı lacivertlilerde sakatların çokluğu teknik ekibi düşündürse de futbolculardan iyi haberler gelmeye başladı.

NTV Spor 17.04.2015 - 16:56
Sakatlardan iyi haber!

Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlayan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'deki Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Karşılaşma öncesi teknik direktör İsmail Kartal'ın elinde uzun bir sakatlık listesi var. Kartal'ın önünde 6 kişilik sakatlar listesi bulunuyor. Bu oyunculardan Bruno Alves ve Egemen Korkmaz'ın artık kademeli olarak takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. İki futbolcu da Bursaspor maçına kadar hazır hale gelecek ve ilk 11'deki yerlerini alacak. Kaleci Volkan Demirel ise takıma katıldı. Milli file bekçisi liglere verilen arayı tedaviyle geçirmiş ve kupa maçında riske edilmemişti. Volkan Demirel, Bursa maçında sahada olacak.

Geçtiğimiz hafta yaşanan ödeme kriziyle gündeme oturan Diego Ribas da Bursa karşısında oynayabilecek durumda. Brezilyalı yıldız salı günü kulüple olan problemlerini halletmiş ve çalışmalara başlamıştı. Mersin İdman Yurdu maçından önceki son antrenmanda takıma katılabilen Diego, hazır olmadığı gerekçesiyle kupa maçında kadroya alınmadı. Teknik direktör İsmail Kartal Brezilyalı oyuncudan Bursaspor karşılaşmasında faydalanmayı düşünüyor.

Bursaspor maçında oynaması beklenmeyen iki oyuncuysa Raul Meireles ve Mehmet Topuz. İkilinin tedavileri yaklaşık 10 gün daha sürecek. Meireles ve Topuz, Eskişehirspor karşılaşmasına hazır hale getirilecek.

Sayfa Yükleniyor...