"Bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz?"

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Önder Özen, 5-1 kaybettikleri maçın ardından LİG TV'ye açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 18.04.2015 - 21:18
"Bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz?"

Bu hafta Kasımpaşa'nın başına geçen ve ilk maçında, futbol direktörlüğü yaptığı eski takımı Beşiktaş'a rakip olan Önder Özen, 5-1 yenildikleri maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Aldıkları raporları doğrular nitelikte bir maç çıkardıklarını söyleyen Önder Özen, "Mevcut bazı sorunlar var. Bir süredir devam eden, daha önce izlediğimiz maçlarda da gördüğümüz, devam eden bir manzara. Çabuk pozisyon verebilen, çabuk kırılabilen, duygu dalgalanmaları yaşayan bir ekibimiz var. Raporları aldık, onları doğrular bir maç ortaya çıktı. Sağlık ekibinden olsun, antrenör ekibinden gelen raporlar olsun, hepsi bir araya gelince raporları destekler bir 90 dakika izledik" dedi.

Bu kötü gidişatı nasıl değiştirebileceklerine dair değerlendirmelerde bulunan Özen, "Hareketli bir takım Beşiktaş. Boş saha bulduğunda çabuk kaleye giden. Bitişik oynamaya çalıştık biraz daha, birden bire çok büyük değişiklik yapma şansım yok benim. Biraz daha kapalı, beraber, sakin, kontrollü gidebilir miyiz diye düşündük ama duran toptan çok erken yedik golü. 1. devre mutsuz değildim oyundan, pozisyon vermeden, sakin soğukkanlı oynamaya çalıştık. Hücum savunma geçişlerini istediğimiz şekilde 3 aşağı 5 yukarı yaptık ama 2. devre başlarken skoru tutabilseydik Beşiktaş'ın sorunlarından istifade edebilirdik. Motta'nın golü ve kırmızı karttan sonra kırılan Kasımpaşa'yı seyrettik. Bu hikayeyi nasıl değiştirebiliriz oyuncularla beraber ona bakacağız" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...