Galatasaray'da kurgu değişiyor!

Trabzonspor'a mağlup olarak zirve yarışında darbe alan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoglu savunma kurgusunu değiştiriyor. Sakatlıkları geçen Semih Kaya ve Melo Gaziantepspor karşısında sahada olacak.

NTV Spor 21.04.2015 - 11:31
Galatasaray'da kurgu değişiyor!

Uzun zamandır sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve Manisaspor karşılaşması ile sahalara dönen Semih Kaya, Gaziantepspor mücadelesinde ilk 11'de yer alacak. Sakatlığı geçtikten sonra fiziksel olarak eksiklerini kapatmak için çalışmalarını sürdüren Semih, Hamzaoğlu'nun savunmadaki tercihi olacak. Sakatlanana kadar Chedjou ile uyumlu bir görüntü çizen genç futbolcu, son günlerde antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.

SELÇUK'UN YANINA MELO
Trabzonspor mücadelesinde yedek kulübesinde bulunan ve Hamit Altintop sakatlandıktan sonra da riske edilmeyen Melo da formasına kavuşuyor. Manisaspor maçında 60 dakika sahada kalan Brezilyalı oyuncu haftasonuna kadar fiziksel olarak tam anlamıyla hazır duruma gelecek. Trabzonspor maçında sakatlanan Hamit Altıntop'un yerine orta sahada Selçuk İnan'in yanında Melo forma giyecek.

PAROLA: AGRESİF SAVUNMA
Hamzaoğlu iki oyuncusunun dönüşüyle bir süredir yaşanan takım savunmasındaki aksaklıkları gidermenin planlarını yapıyor. Son haftalarda rakiplerin orta sahayı hızlı geçerek Galatasaray kalesinde sıklıkla pozisyon bulması Hamzaoğlu'nu düşündürüyordu. Genç teknik adam Semih ve Melo'nun dönüşüyle Gaziantepspor önünde daha agresif bir savunma yapmak amacında.

Sayfa Yükleniyor...