"Gideriz Ankara'da şampiyon oluruz"

Beşiktaş'ın tecrübeli stoperi Ersan Gülüm "Bize statlarını vermeyenlerin canı sağ olsun gideriz Ankara'da şampiyon oluruz" diye konuştu.

NTV Spor 30.04.2015 - 14:16
"Gideriz Ankara'da şampiyon oluruz"

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ersan Gülüm son oynadıkları Karabük maçında yaşananların önceden yazıldığını ve kaderin bu maçı kendilerine verdiğini belirtti. Ersan Gülüm'ün basın mensuplarına yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"NE KADAR ÇOK İSTEDİĞİMİZİ GÖSTERDİK"
Karabükspor karşısında maçı ne kadar istediklerini son dakikaya gösterdiklerini söyleyen Ersan, "Hedefimiz Trabzon maçında sahada olmam. Tedavim iyi gitti ve yarın sabah idmanlara çıkmaya başlayacağım. Trabzon maçında hocam görev verirse sahada olacağım. Karabük maçının zor olacağını biliyoduk. Kümede kalma mücadelesi veren bir takım. Ama biz maçı daha çok istediğimiz  doksan artı altıda attğımız golle gösterdik. O dakikada gelen hem bizim hem camianın umutlarını daha da büyüttü. Çünkü son haftalara girince kim puan kaybederse onun için her şey daha zor olacak biz o maçı istediğimiz son dakikada attığımız golle gösterdik" dedi.

"GİDERİZ ANKARA'DA ŞAMPİYON OLURUZ"
Kendilerine statlarını vermeyenlere rağmen gidip Ankara'da şampiyon olacaklarını söyleyen Beşiktaşlı oyuncu, "Oynayan oynamayan olarak camia olarak futbolcular olarak inanılmaz bir kenetlenme içindeyiz. Şunu söyleyebilirim biz rakiplerimizden daha çok istiyoruz bu şampiyonluğu, daha çok çalışıyoruz. Bunun bilinci ile çalışıyoruz. Rakiplerimiz kim olursa olsun daha fazla mücadele  daha fazla hırs sizi şampiyon yapar. Son altı maç var buraya kadar geldikten sonra kaybetmek istemiyoruz artık. Bizden daha iyi mücadele eden takım yoktur zaten. Daha genç ve daha hırslıyız,daha huzurluyuz. Bizden daha çok hak eden yoktur bu şampiyonluğu.O kadar çaba sarf etti bu takım buralara gelmek için. Bize statlarını vermediler olsun canları sağ olsun gideriz Ankara'da şampiyon oluruz. Biz kenetlendikten sonra hiç kimse bizi yenemez" diye konuştu.

"KAZANAN BİZ OLACAĞIZ"
Trabzonspor karşısında da kazanan tarafın kendileri olacağını belirten Ersan Gülüm, ""Stresi kendin yaratırsın. Maça çıkarken ne olacak bu maç diye kendi kendine baskı yaratırsan stres olur. Takım olarak bir stersimiz yok. Baskı hissetmediğimiz için buralara kadar geldik. Trabzon maçı zor bir maç olacak ama biz onlardan daha çok istediğimiz için kazanan biz olacağız. Etkili bir takımlar ama biz kendi oyunumuzu oynayacağız. İlk maçtaki oyunumuzu yansıtırsak yine kazanan biz oluruz. Şampiyonluğu hakediyorsak biz hak ediyoruz. Sürekli dışarıda oynamamızın baskı ve stres olmamasında bir etkisi yok" ifadelerini kullandı.

"KORNERDEN GOL ATAMIYORUZ DİYE AĞLAYALIM MI ?"
Beşiktaş'ta stoperlerin gol atamaması konusuna da değinen Ersan, "Stoperler olarak gol atamıyorsak atamıyoruz ne yapalım. Niye istemeyelim ki kornerden gol atmayı. Gol atmak istiyoruz ama  biz atamıyorsak forvetlerimiz atıyor. Bizim birinci işimiz defans yapmak. Kornerden gol atamıyoruz diye ne yapalım ağlayalım mı yani" dedi.

"MÜCADELE ETTİĞİMİZ İÇİN ÇOK KART GÖRÜYORUZ"
Gördükleri kartları mücadele ettikleri için gördüklerini vurgulayan Ersan, "Baktığınızda kırmız kartların hepsi doğrudur yani. Benim de 9 tane sarı kartım var. Biz hırslıyız mücadele ediyoruz. Biz kart görmeyelim de kim görecek. O kadar kırmızı ve sarı kart görüyorsak mücadele ettiğimiz içindir. Motta bu sene daha iyi kart konusunda ama bu seferde Pedro ve Necip'i tutamıyoruz" diye konuştu.

"KARABÜK MAÇINDA KADER ÖYLE YAZILMIŞTI"
Karabük maçı8nda adeta kaderin öyle yazıldığını vurgulayan Ersan Gülüm, "Karabük maçında kader öyle yazılmıştı. Benim sakatlanmam çıkmam, yerime Necip'in girmesi kırmızı kart görmesi, Cenk'in sonradan girip gol atması yazılmıştı daha önceden. Doksan artı altıda gelen o gol bizi daha fazla havaya soktu. Rakiplerden daha çok istiyoruz. Yazıldıysa yazılmıştır. Biz şampiyon olacağız inşallah. Böyle çalışmaya devam edersek biz şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...