Kartal çılgın maçı değrelendirdi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularının Balıkesirspor'u küçümsediğini ima etti.

NTV Spor 02.05.2015 - 21:29
Kartal çılgın maçı değrelendirdi...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, tam bir düelloya sahne olan Balıkesirspor maçı sonrası oyuncularını hem eleştirdi hem de kutladı. "Rakip kim olursa olsun herkese karşı maksimum konsantre olmalıyız" diyerek öğrencilerinin rakibi küçümsediğini ima eden Kartal, yine de takımın genelde iyi oynadığını ifade etti.
 
Zor bir maç yaşadıklarını belirten Kartal, Balıkesirspor'un lig sıralamasında üzerindeki 7 takımdan fazla gol attığını hatırlarak "Bu takım Beşiktaş ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'a yenildi ama net goller kaçırdı. Ama böyle goller yiyeceğimizi beklemiyorduk" dedi.
 
Sözlerini "Maçta öne geçtik. Bir an durakladık, maç gitti-geldi, ama sonuçta 4-3 kazanıp 3 puan aldık" diye sürdüren Fenerbahçe Teknik Direktörü, genelde iyi oynadıklarını belirtti. Duran toptan yememeleri gereken 2 gol yediklerini, bunun kendilerine ders olduğunu da söyleyen İsmail Kartal, "Rakip kim olursa olsun herkese karşı maksimum konsantre olmalıyız" diye konuştu.
 
Balıkesirspor'un ligde son sırada olmasına rağmen çok iyi oynadığının da altını çizen Kartal, "Ligin sonuncusu ile oynuyorsunuz ama sanki şampiyonluğa oynayan iki takım var sahada. Her maç zor" dedi.
 
İsmail Kartal, Diego'nun performansını ise "Diego Bursa'da da iyi oynamıştı. Bunun karşılığında da ilk 11'de sahaya çıktı" sözleriyle değerlendirdi.

 

Sayfa Yükleniyor...