"Bazı şeyleri içimize atıyoruz"

2-0'lık Beşiktaş yenilgisini değerlendiren Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, oyun içinde Erkan Zengin’e tepki gösterilmesi üzerine sitemkar ifadeler kullandı.

NTV Spor 03.05.2015 - 21:54
"Bazı şeyleri içimize atıyoruz"

Beşiktaş'a kendi sahasında 2-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş yenilgisini değerlendiren Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan, oyun içinde Erkan Zengin'e tepki gösterilmesi üzerine sitemkar ifadeler kullandı.

Mağlubiyeti değerlendirerek sözlerine başlayan Yusuf Erdoğan, “ Öncelikle şunu söyleyebilirim ki; ligin en iyi takımıyla ligin en iyi ikinci takımı karşılaştı. Beşiktaş, harika oynuyor. 3 yıldır birlikteler ve iyi takım oyunu oynuyorlar. Güzel bir maç oldu. Maçta kırılma noktaları oldu. Biz de Beşiktaş da gol atabilirdi. Böyle maçları ilk golü atan takım kazanır ve Beşiktaş buldu ve kazandı. Bu sezon derbilerde sadece Beşiktaş'a kaybettik. Trabzonspor olarak kendi sahamızda çok iyi bir sezon geçirdik. Bugün biraz da futbol şansı Beşiktaş'tan yanaydı” dedi.

Oyun içinde taraftarların özellikle Erkan Zengin'i protesto etmelerini de üstü kapalı eleştiren Yusuf Erdoğan, “ Biz Trabzonspor futbolcularıyız. Trabzonspor'a gelen futbolcular değerlidir. Bir şeyler kanıtlayıp buraya gelmişizdir. Dört büyük takımdan birinde oynuyoruz. Ailelerimizden çok takım arkadaşlarımızla zaman harcıyoruz. Onların aileleriyle babalarıyla eşleriyle çocuklarıyla birlikte vakit geçiriyoruz. Biz futbolcudan önce insanız. Bizim ailelerimiz ve arkadaşlarımız var. Biz Trabzonspor'un ne olduğunu biliyoruz ona göre değer veriyoruz. Biz mağlubiyetten sonra da Trabzon meydanında dolaşabiliyoruz. Burası her yere benzemez. Trabzon insanı sevdiğini çok sever. Biz nerede olduğumuzu biliyoruz. Bize biraz sabır gösterecekler. Çok zorlu bir dönemden geçiriyoruz. Bugün de kaybettik üzgünüz. Biz de uyumayacağız. Soyunma odasında neler olduğunu sadece biz biliyoruz. Taraftarlar kadar biz de üzülüyoruz. O yüzden taraftarın bizim umrumuzda olmadığını düşünmesinler. Çok şey söyleyebiliriz ama bazı şeyleri içimize atıyoruz” diyerek sitemkar konuştu.

Sayfa Yükleniyor...