Hayali yeniden İtalya!

Galatasaray'ın yıldız ismi Felipe Melo, İtalya'ya dönüş sinyali verdi. Brezilyalı oyuncu, Mancini ile arasında iyi bir dostluk olduğunu söylerken, "Onunla yeniden çalışmak güzel olurdu" dedi.

NTV Spor 05.05.2015 - 12:55
Hayali yeniden İtalya!

Hakkında geçtiğimiz günlerde İtalya'ya döneceği yönünde haberler çıkan Felipe Melo,  La Gazzetta dello Sport gazetesine transfer söylentileriyle ilgili konuştu. Haberde, Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu için mücadele ettiği vurgulanırken, Felipe Melo'nun gelecekteki hayalinin İtalya'ya dönmek olduğu vurgulandı. Melo, "Mancini ile yeniden çalışmak isterim" açıklamasını yaptı.

Sakatlıktan yeni döndüğü belirtilen Melo, buna karşın Yüzde 100 hazır olmadığını belirtirken, "Bir aydan fazla bir süre sonra geri döndüm; ancak doktorum hala yüzde 100 hazır olmadığımı söyledi. Fiziksel olarak da tam hazır değilim. Fenerbahçe ile oynanan derbiyi televizyondan izledim. O an sinirlendim; çünkü kazanmak için bizden daha avantajlıydılar ve de kazandılar. Belki orada olsaydım verebileceğimin hepsini verirdim; yine de harika bir takımımız var" diye konuştu.

20. şampiyonluk yolunda Sneijder ile birlikte oynamanın önemli olduğunu vurgulayan Melo, "Onunla çok iyi bir ilişkimiz var. O bir şampiyon ve ondan da üst düzey bir performans bekliyorsunuz. Onun sahada olması bize galibiyet getiriyor. Sahada huzurlu ve onunla ilgili transfer söylentileri onu ilgelendirmiyor. Şu anda işler zor; çünkü üç takım şampiyonluk yarışında. Beşiktaş da iyi oynuyor. Ancak biz Galatasaray'ız, bunu biliyoruz, bizi sadece bu ilgilendiriyor" ifadelerini kullandı.

Mancini'nin Inter'e dönmesinin üzerine hakkında çıkan İtalya'ya dönecek iddiaları için de konuşan Brezilyalı yıldız; "Bazı mesajlaşmalar oldu. Ona iyi şanslar diledim, daha fazlası yok. Onunla iyi bir dostluğumuz var ve onunla yeniden çalışmak isterim. Harika birisi, gittiği her yerde şampiyonluklar kazandı. Çok iyi bir teknik direktör olduğu için çok iyi takımları çalıştırdı. Taktik bilgisi de kusursuz" yorumunu yaptı.

Cesare Prandelli'nin Türkiye'de başarısızlığı için de açıklamalar yapan Melo, "Türkiye'de dışarıdan gelen teknik direktörler hemen başarılı olacağını düşünüyorlar. Prandelli büyük bir çalıştırıcı; ancak kazanamadı. Süper Kupa'yı kaybettik. Şampiyonlar Ligi gruplarından elendik. Bunların hepsini ona maledemeyiz; sahada oyuncular vardı; ancak bazı şeyler kesinlikle yanlış gitti" ifadelerini kullandı.

İtalya Ligi'ni de yorumlayan Melo, "Çok sayıda yıldız gitti ve lig seviyesi düştü. Juventus, Milan'ın geçmişte yaptığı gibi ligi domine etti. Gelecek sezondan itibaren iyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Napoli ve Inter 2-3 takviye ile şampiyonluk yarışı yapabilirler. Milan'ın ise gerçek bir değişime ihtiyacı var" dedi.

İtalya'ya yeniden dönüş şansıyla ilgili de konuşan Melo, "İtalya'ya gelmek isterim. Hala Torino'da evim var ve sık sık Milano'ya alışverişe geliyorum. Ailem de burada yine çok mutlu olacaktır" diye konuştu.

"BREZİLYA, DUNGA İLE FUTBOLA GERİ DÖNDÜ"      
Galatasaraylı futbolcu, Brezilya Milli Takımı'nın teknik direktör Dunga ile çıkışa geçtiğine dikkati çekerek, "Çok mutluyum çünkü futbol Brezilya'ya geri döndü, önceden yoktu. İlk değişiklikler görülmeye başlandı bile. Dunga da sayılar konuşur ve onunla kazanılır. Son röportajlarında benim hakkımda konuşması, gözünün benim üstümde olması mutluluk verici" ifadelerini kullandı.
       

Sayfa Yükleniyor...