En büyük destekçisi Sneijder!

Devre arası kampında sakatlanan Burak Yılmaz için sezonun ikinci yarısı sıkıntılı geçti. Ligde tam 5 maç kaçıran Burak, Hollanda-Türkiye karşılaşmasından sakat dönünce takım arkadaşı Sneijder yardım elini uzattı.

NTV Spor 05.05.2015 - 13:22
En büyük destekçisi Sneijder!
Sneijder, Kuyt'la birlikte daha önce çalıştığı Hollandalı fizyoterapist Andre van Alphen'i Burak'a önerdi. Golcü oyuncu da özel fizyoterapist ile çalışmaya başladı. 

"Sezonu kapatır" denilen Burak'ın sahalara erken dönüşü için günde 8 saat mesai veren van Alphen; özel iğne, özel masaj ve yazdığı programla yıldız futbolcuyu hazırladı. Galatasaray sağlık heyeti de Burak Yılmaz'ın tedavisi için tüm imkanları kullandı.

Teknik direktor Hamza Hamzaoğlu'na sık sık raporlar sunuldu. Bu süreçte baba olmasına rağmen tedavisini aksatmayan Burak da Trabzonspor maçıyla sahalara döndü.

Burak Akhisar'a attığı iki golle yıldızlaşırken, özel fizyoterapisti van Alphen, Manisa'da tribündeydi. Burak'ın sahalara dönmesinde payı olan van Alphen, "Ama attığı ikinci golün benimle alakası yok! Onunla zıplama çalışmıyoruz. Müthiş bir goldü. Soyunma odasına onu tebrik etmeye gittim; çok mutlu değildi! Bana ikinci yarıdaki pozisyonu anlattı ve hat-trick yapması gerektiğini söyledi. Burak çok çalışkan ama hala yüzde yüzü ile oynamıyor" dedi.

Sayfa Yükleniyor...