"En iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir sezon boyunca yaptıkları çalışmaların karşılığını alabilmek için ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini bildirdi.

NTV Spor 15.05.2015 - 16:57
"En iyi yerde bitirmek istiyoruz"

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligde sezonun bitimine 3 hafta kaldığını ve bu süreçte Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, rakiplerini yenip Avrupa kupalarına katılmak için var olan şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını vurguladı.
     
Ziraat Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe'yi yenip tur atlamak için ellerinden gelen mücadeleyi yapacaklarını belirten Güneş, "Bir sezon boyu yaptığımız çalışmaların karşılığını alabilmek için ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İlk 5 hedefimizdi. Hala bu hedefi yakalamak için şansımız var. Bursa'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde yer almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
     
Güneş, Gaziantepspor maçına kart cezalısı Serdar Aziz'den yoksun çıkacaklarını, sakatlığı süren Civelli'nin durumunun henüz netleşmediğini belirtti.
     
Yeşil-beyazlı kulübün yarın yapılacak olağan genel kuruluna da değinen Güneş, şunları kaydetti:
     
"Başkan ve yönetim kurulu adaylarına başarılar diliyorum. Benim ve oyuncularımın, kongrenin içerisine çekilmesini doğru bulmuyorum. Biz çalışanlar olarak verilen görevleri yerine getiririz. Düşüncemi, yönetime ve kamuoyuna açıkça belirtirim, kimseye de saygısızlık yapmam. Düşüncelerimi açıklamam için hiçbir zaman aracıya ihtiyaç duymadım ve duymam da."
     
Bir yerel gazetede yer alan 'Futbolculara karşı kredim kalmadı' ifadesinin de kendisine ait olmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Kredim yoksa işim de yoktur. Bu tip söylemlerin kimseye de yararı yoktur. Diğer kulüplerin de yaşadığı gibi bizim de zaman zaman ekonomik sıkıntılarımız olmuştur. Yönetim de bu sıkıntıları çözmek için elinden gelen gayreti göstermiştir. Gelecek olan yönetim de önce oyuncu sorunlarını çözmeli ve sonra onlarla konuşmalı. Her şey Bursaspor için olmalı" görüşlerini aktardı.

Sayfa Yükleniyor...