F.Bahçe'de oyun planı netleşiyor!

Fenerbahçe, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Bursaspor'u ağırlayacak. Karşılaşmaya 2-1'lik skor avantajıyla çıkacak sarı lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal, Emenike'yi ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

NTV Spor 20.05.2015 - 15:49
F.Bahçe'de oyun planı netleşiyor!

Fenerbahçe'de, Bursaspor maçının oyun planı netleşiyor. Sakatlıktan dönen Emenike'nin maça ilk 11'de başlama ihtimali yüksek. Teknik direktör İsmail Kartal, orta sahada Meireles ve Selçuk arasında seçim yapacak.

Sarı lacivertlilerde son antrenmana sakatlığı bulunan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Caner Erkin katılmadı. Volkan Demirel belindeki, Egemen Korkmaz dizindeki, Caner Erkin ise kasığındaki ağrılar nedeniyle özel program dahilinde takımdan ayrı çalıştı.

Önceki antrenmanda da yenileme çalışması yapan üç oyuncu hem risk almamak hem de İstanbul Başakşehir maçı da düşünülerek Bursaspor karşılaşmasında dinlendirilecek. Sarı lacivertlilerde Mert Günok, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Hücum hattı sürprizlere açık olsa da sakatlıktan dönen Emmanuel Emenike'nin maça ilk 11'de başlama ihtimali kuvvetli. Bursa'daki ilk maçta etkili bir futbol oynayan Emenike takımının ilk golüne imza atan isim olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...