Demba Ba'ya sevgi seli!

Galatasaraylı taraftarlar maç öncesinde Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba ile fotoğraf çektirdi.

NTV Spor 24.05.2015 - 20:38
Demba Ba'ya sevgi seli!

Siyah-beyazlı taraftarların ısınmak için sahaya çıktığı sırada, yakın tribünlerde oturan taraftarların olduğu bölümden geçen Demba Ba, taraftarların isteği üzerine sarı-kırmızılılarla poz verdi.

Öte yandan siyah-beyazlı takımı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden maç için hareket ettiği sırada az sayıda taraftarı uğurladı.

BILIC'TEN 3 DEĞİŞİKLİK
Derbide deplasmanda Galatasaray'a konuk olan Beşiktaş, son maçına göre ilk 11'de 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Slaven Bilic, geçen hafta Torku Konyaspor ile yaptıkları maçın kadrosundan Olcay Şahan ve Mustafa Pektemek'i yedeğe çekerken, sakatlığı bulunan Ramon Motta ise karşılaşmanın kadrosunda bulunmadı.

Bu oyuncuların yerine savunmada Serdar Kurtuluş'a görev veren Bilic, orta alanda ise Kerim Frei ve Atiba Hutchinson'ı oynattı.

Galatasaray derbisine savunmada Serdar Kurtuluş, Atınç Nukan, Sivok ve Opare ile başlayan Beşiktaş'ta orta sahada Kerim Frei, Necip Uysal, Hutchinson, Tolgay Arslan ve Sosa görev alırken, forvette ise Derba Ba forma giydi.

Siyah-beyazlı takımda Olcay ve Mustafa'nın yanı sıra Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup, Franco, Ersan Adem Gülüm ve Cenk Tosun yedek kulübesinde bulundu.

TÖRE VE MOTTA KADRODA YOK
Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Ramon Motta, Galatasaray derbisinin kadrosunda yer almadı.

Gökhan ve Motta, sakatlıkları nedeniyle derbi maçta forma giyemedi.

Siyah-beyazlı takımda sakat olan kaleci Tolga Zengin ile Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı da maçın kadrosunda bulunmadı.

 

Sayfa Yükleniyor...