Beşiktaş, kupa finalini oynamak istediği stadı açıkladı

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası finalini Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 11.05.2024 - 16:13
Son Güncelleme: 11.05.2024 - 17:32
Beşiktaş, kupa finalini oynamak istediği stadı açıkladı

Siyah beyazlı kulübün Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için Tüpraş Stadı'nda bulunan , basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. Başkan Arat bir soru üzerine "Türkiye Kupası finalini 'nda oynamak istiyoruz" dedi.

"MEHMET BÜYÜKEKŞİ DÜN BENİ ARADI"

Tüpraş Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arat, "Türkiye Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi dün beni aradı ve (Türkiye Kupası finaiyle ilgili) 'Nereyi düşünüyorsunuz?' dedi. Ben de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve benim birlikte görüşmemizin daha faydalı olacağını düşündüm. Ertuğrul Doğan çok önemli bir başkandır ve sözünde duran bir insandır. Onunla aynı masaya oturup finali konuşmak güzel bir şeydir. finale kalmıştır, Beşiktaş için 23 Mayıs çok önemlidir. Kendileri Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan bahsetmiş. Atatürk Olimpiyat Stadı milli bir stattır. Beşiktaş zaten bu teklifi getirecekti. Ertuğrul Bey'in Trabzon'dan bu teklifi getirmesi tüm Türkiye'yi rahatlatmıştır." diye konuştu.

"TRABZONLULARI BURADA EN GÜZEL ŞEKİLDE MİSAFİR EDERİZ"

Finalin centilmenlik içinde geçeceğini söyleyen Arat, "Geçen yıl Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı bir statta bu Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanması Türkiye'ye yakışır. Halkımız bundan mutlu olur. Trabzonluları burada en güzel şekilde misafir ederiz. Centilmenlik içinde olur. İki camia da bu güzel finalin tadına varır, bir şenlik havasında olur. Camia olarak finale kaldığımız için fevkalade mutluyuz. Kupayı almak için de her türlü konsantrasyonun içindeyiz. Birkaç antrenman yapılması lazım orada. Sanırım federasyon bu konuda da sıcak yaklaşacaktır. Birçok insan seyahat masrafından kurtulacak, güvenlik sıkıntısı olmayacak. Oraya ulaşım daha kolay. Türkiye için hayırlıdır. Umarım bu şekilde karar veririz." şeklinde konuştu.bulundu.

Sayfa Yükleniyor...