Ve resmen açıkladı!

Slaven Bilic, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın başında olmayacağını resmsen açıkladı. Hırvat teknik adam, derbi sonrası basın toplantısında "Önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın başında olmayacağım" dedi.

NTV Spor 24.05.2015 - 22:57
Ve resmen açıkladı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon siyah beyazlı takımı çalıştırmayacağını sonunda net bir dille açıkladı!

Geçen hafta şampiyonluk umutlarının tükendiği Konyaspor maçı sonrası "Niyetim burada kalmaktı. Ama şu an bakınca bunun mümkün olduğunu düşünmuyorum" diyen Bilic'in bu sözleri büyük yahkı uyandırmıştı.

Ertesi gün toplanan Beşiktaş Yönetimi'nden ise net bir açıklama gelmemişti. Kulislere sızan haberler Bilic ile yolların ayrılmasına akrar verildiği yönündeydi. Ancak basına yapılan açıklamada kararın sezon sonu verileceği belirtilmişti. Hatta Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak, NTV Spor'a yaptığı özel açıklamada gelecek sezon da Bilic ile çalışmak istediklerini söylemişti.
 
Ancak Hırvat hoca, Galatasaray yengilgisi sonrası net açıklamayı yaptı!
 
İlk olarak Lig TV'ye konuşan Bilic, yine sinyal vermekle yetindi. Hırvat hoca, "Yönetimle konuştuk ama duyuru yapılmadı. 2 sezonda şampiyonluk gelmediyse sorumlu benim. Karar verdim" dedi.

Bilic, canlı yanının ardından basın toplantısında ise ağzındaki baklayı çıkardı. Bilic önümüzdeki sezon Beşiktaş'ın başında olmayacağını net bir şekilde dile getirdi. Hırvat teknik adam, "Önümüzdeki sezon Beşiktaş ternik direktörü olarak devam etmeyeceğim. Burada elimden gelenin en iyisini yaptım. Bu kadar zor koşullar içerisinde bunu bir bahane olarak söymeliyorum. Şampiyon olamadık ama iyi performanslar ortaya koyduk" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...