"Şampiyonluğu hep beraber kutlarız"

Galatasaray'ın 2-0'lık Beşiktaş galibiyetini değerlendiren sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İnşallah şampiyonluğu hep beraber kutlarız" dedi.

NTV Spor 24.05.2015 - 23:07
"Şampiyonluğu hep beraber kutlarız"

Maç sonrası, "Şükürler olsun, bugünü de iyi bir sonuçla geçtik" diyen Hamzaoğlu, "İki takım da istediğini aldı. Beşiktaş iyi oynamak ve kazanmak için gelmişti. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi şansı olsa da iyi oyun, prestij açısından önemliydi. Bizden iyi oynadılar. Biz de stratejik oynamak zorundaydık. Takımım kazanma yolunda ne yapmaları gerekiyorsa onu yaptılar. Kaldı bir maçımız. Son maçımızı da kazanıp, şampiyonluğu hep beraber kutlarız. Sonra da kupa maçı var. İnşallah onu da kazanıp, sezonu tamamlarız" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Başakşehir karşısında puan kaybedip şampiyon olabileceklerinin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Aslında evde otururken şampiyon da olabiliriz ama biz kendi maçlarımız üzerinden hesabımızı yaptık. Biz bunu göz önünde bulundurmadık. Önümüzde bir maçımız var. İhşallah onu kazanırız. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Taraftarlar, takım için inanılmaz bir güç. Beşiktaş galibiyeti her kese hayırlı olsun" diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...