Manchester City - West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Premier Lig 38. hafta

Premier Lig’de heyecan dolu 38. hafta programı belli oldu. Manchester City son olarak Tottenham karşısında aldığı galibiyetle puanını 88’e yükseltti ve Arsenal’in 2 puan önüne geçti. Manchester City evinde konuk edeceği West Ham United mücadelesini kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Manchester City - West Ham United mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Manchester City - West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşe, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 14:56
Manchester City - West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Premier Lig 38. hafta

’de zirvenin sahibi Guardiola’nın öğrencileri, West Ham United’ı konuk ediyor. Bu sezon topladığı 52 puanla 9. sırada yer alan West Ham United’ın Avrupa iddiası bulunmazken oynayacağı son karşılaşma şampiyonu belirleyecek. Haaland, De Bruyne, Foden, Alvarez, Rodri gibi yıldızlarla sonuca ulaşmaya çalışacak City’de tek hedef galibiyet. Şampiyonluk yolunda Manchester City’nin rakibi olan Arsenal ise Everton ile karşılaşacak. Puan eşiltiğinde genel averaj belirleyici olacak. Peki Manchester United - West Ham United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

?

Premier Lig’in 38. haftasında Manchester City, West Ham United’ı konuk ediyor. Manchester City - West Ham United mücadelesi 19 Mayıs Pazar günü saat 18.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

MANCHESTER CİTY NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Manchester City, Tottenham galibiyetiyle beraber zirveyi geri aldı. Manchester ekibi, puanını 88 yaparak Arsenal’in 2 puan önüne geçti.

Manchester City hafta sonu West Ham United’ı mağlup etmesi durumunda Arsenal maçına bakmadan şampiyon olacak.

Arsenal ise Everton’a karşı puan kaybetmesi durumunda şampiyon Manchester City olacak. Puan eşitliği durumunda ise iki takımın genel averajına bakılacak. Arsenal, son haftaya +61, Manchester City ise +60 averajla giriyor.

Sayfa Yükleniyor...