Melo'dan ayrılık sinyali!

Galatasaray medya gününde basın mensuplarına, "Belki de Türkiye'deki zamanım dolmuştur" açıklamasında bulunan Felipe Melo, Galatasaray'dan ayrılık sinyalleri vermeye devam ediyor.

NTV Spor 29.05.2015 - 18:37
Melo'dan ayrılık sinyali!

Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Melo, kendine ait sosyal medya hesaplarından Galatasaray'ı ve Galatasaray'lı futbolcuları takip etmeyi bıraktı.

Felipe Melo'nun listesinde sadece eski teknik direktörü Roberto Mancini kaldı. Brezilyalı yıldız, gelen tepkiler üzerine Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarını yeniden takip etmeye başladı.

Felipe Melo'nun bu tavrı, Galatasaray'dan ayrılacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

"BELKİ DE TÜRKİYE'DEKİ ZAMANIMIN SONUNA GELİYORUM"
Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı kulübün düzenlediği medya günü etkinliğinde de ayrılık sinyalleri veren Brezilyalı futbolcu şu ifadeleri kullanmıştı;

"İlk geldiğimde hedefim büyük ve önemli başarılara imza atmaktı. Şu zamana kadar da Galatasaray formasıyla birçok başarıya imza attığımı, hemen hemen her başarıya imza attığımı, her kupayı kazandığımı düşünüyorum. Belki de artık Türkiye'deki zamanımın yavaş yavaş sonuna geliyorumdur ama şu an için kesin bir şey söyleyemem. Bunu tamamen Tanrı biliyor."

Sayfa Yükleniyor...