Beşiktaş'ta stoper transferi netleşiyor!

Sağ bek pozisyonu Almanya'nın Hoffenheim takımında oynayan Andreas Beck ile çözen Beşiktaş, stoper konusunda da karar vermeye çalışıyor. Siyah-beyazlılarda öne çıkan isim bir dönem Galatasaray'ın da ilgisini çeken Luiz Rhodolfo.

NTV Spor 29.06.2015 - 15:10
Beşiktaş'ta stoper transferi netleşiyor!

Beşiktaş Luiz Rhodolfo için temasları hızlandırdı.

Bir süredir savunmaya tecrübeli bir isim transfer etmeye çalışan siyah beyazlılar, ilk olarak Lyon forması giyen Bakary Kone ile anlaşmaya vardı. Fransız Kulübü ile de el sıkışan yönetimin Kone'den vazgeçtiği öğrenildi. Teknik heyet ile yapılan son toplantının ardından bu transfer rafa kalkarken, Gremio forması giyen Rhodolfo gündemdeki yeni isim oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda 28 yaşındaki oyuncu için çalışmalara yoğunluk verilirken, yönetimden bazı isimler Brezilya'ya giderek transferi tamamlamaya çalışacaklar.

Kariyeri boyunca sadece Brezilya'da top koşturan 1.93 boyundaki tecrübeli oyuncu daha önce Atletico Paranaense ve Sao Paulo formalarını giydi. Son iki yıldır Gremio'da oynayan Rhodolfo'nun kulübü ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödeyerek gerçekleştireceği transferin 1 hafta içinde gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

Siyah beyazlıların gündemindeki diğer bir isim ise Dinamo Moskova'da oynayan Douglas. Rhodolfo transferinden sonuç çıkmaması halinde 27 yaşında ve 1.92 boyundaki Brezilyalı futbolcu için çalışmalar başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...