Fenerbahçe'de rota Ramos'a döndü!

Fenerbahçe yabancı kaleci konusunda yeni bir ismi gündemine aldı. Sarı lacivertliler, Corinthians'ın 1.95'lik kalecisi Cassio Ramos ile ilgileniyor.

NTV Spor 30.06.2015 - 13:56
Fenerbahçe'de rota Ramos'a döndü!

Mert Günok ile yolların ayrılmasıyla birlikte yabancı kaleci arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe bu süreçte birçok ismi gündemine aldı. Real Madrid'li Iker Casillas için nabız yoklayan Sarı lacivertliler, oyuncudan olumlu yanıt alamadı. Marsilya kalecisi Mandanda için de temas kuran Fenerbahçe yönetimi, sözleşmesi süren Fransız milli takım kalecisinin yüksek maliyeti nedeniyle bu transferden de vazgeçmişti.

Fenerbahçe'nin listesinde öne çıkan aday Ospina olarak görülüyordu. Buna karşın Sarı lacivertliler sezon boyunca yaptığı araştırmalar sonucu Corinthians'ın Brezilyalı file bekçisi Cassio Ramos'a yöneldi.

Sezon içinde Fenerbahçe oyuncu izleme komitesinin de takip ettiği oyunculardan biri olan 28 yaşındaki Cassio'nun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda bitiyor. Brezilyalı kalecinin şartları da Ospina'ya nazaran daha uygun görünüyor. Fenerbahçe önümüzdeki günlerde bu transfer için seçimini yapacak ve kesin kararını verecek.

 

Sayfa Yükleniyor...