Pogba 2016'da Barça'da!

La Gazzetta dello Sport ve AS gazeteleri Juventus'un Fransız yıldızının gelecek yıl 90 milyon Euro'ya Barcelona'ya gideceğini açıkladı.

NTV Spor 30.06.2015 - 18:33
Pogba 2016'da Barça'da!

İspanya Ligi şampiyonu Barcelona gelecek yılın transfer bombasını şimdiden patlattı.

İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport ve İspanya'nın AS ve Sport gazeteleri, Juventus'un 22 yaşındaki Fransız futbolcusu Paul Pogba'nın gelecek sezon Barcelona'ya transfer olacağını yazdı.

İki gazete de, Katalan ekibinin transfer yasağının sona ereceği gelecek yılın Haziran ayında Pogba'yı 90 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edeceğini duyurdu. Barcelona Sportif Direktörü Antonio Braida bir araya geldiği Juventus yöneticisi Beppe Marrotta ile anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre Barcelona bonservisin 80 milyonunu peşin, kalan 10 milyonu ise kazanılacak başarılara göre ödeyecek.

2011'de Manchester United'tan bonservisi elinde olarak Juventus'a gelen oyuncu, üç İtalya Ligi şampiyonluğu kazanırken, 2014 Dünya Kupası'nın da en iyi genç futbolcusu seçildi. Pogba, Manchester City'nin 100 milyon Euro, 50 milyon Euro artı Brezilyalı yıldızı Oscar'ı öneren Chelsea'nin tekliflerine karşılık tercihini Barcelona'dan yana kullandı. Paul Pogba'nın Barcelona'ya transferi 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin ardından, Temmuz 2016'da, gerçekleşecek.

Barcelona'da başkanlığa beş yıl aradan sonra dönmesine kesin gözüyle bakılan adaylardan Joan Laporta, "Paul Pogba, Juventus'ta oynamak istiyor. Eğer ben seçilirsem bizde forma giyecektir" diyerek transferin sinyalini vermişti.

 

Sayfa Yükleniyor...