Şampiyon sezonu açtı!

Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Galatasaray, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına başladı.

NTV Spor 01.07.2015 - 19:37
Şampiyon sezonu açtı!

Sarı-kırmızılı takımın, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirdiği sezonun ilk antrenmanında 19 futbolcu yer aldı.

Çalışmada Hamit Altıntop, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Birhan Vatansever, Alperen Uysal, geçen sezonu farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Sercan Yıldırım, Dany Nounkeu, Umut Gündoğan, Furkan Özçal, Emre Can Coşkun, yeni transfer Bilal Kısa ile altyapıdan 3 oyuncu bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da izlediği antrenmanı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından koşu ve pas çalışmasıyla tamamladı.

MİLLİLER VE YABANCILAR YOK
Galatasaray'da milli takımlarda bulunmaları nedeniyle izinli olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Semih Kaya, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Umut Bulut, yabancı oyuncular Fernando Muslera, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Blerim Dzemaili, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Armindo Bruma ile ailevi sebeplerden dolayı izin verilen Olcan Adın antrenmanda yer almadı.

Muslera'nın dışındaki oyuncuların Avusturya'daki ilk kampta takıma katılacakları bildirildi. Uruguaylı kalecinin ise ikinci kampta takımdaki yerini alacağı kaydedildi.

Bu arada İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Will'e kiralık olarak gönderilecekleri belirtilen Endoğan Adili, Kaan Baysal ve Lucas Ontivero da antrenmana katılmadı.

BİLAL KISA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
Galatasaray'ın yeni transferi Bilal Kısa, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Bilal Kısa, antrenmandan önce Akhisar Belediyespor'da birlikte çalıştığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile hasret giderdi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın çift antrenmanla devam edecek. Hazırlıklarını 5 Temmuz Pazar gününe kadar İstanbul'da sürdürecek olan Galatasaray, daha sonra kamp çalışması için Avusturya'ya gidecek.

Sayfa Yükleniyor...