Beşiktaşlı futbolculara yoğun ilgi

Beşiktaş'ın futbolcularına teklifler gelmeye devam ediyor. İtalya, İngiltere ve Belçika'dan bazı kulüpler, Alexander Milosevic için siyah beyazlı kulübün kapısını çaldı.

NTV Spor 02.07.2015 - 12:48
Beşiktaşlı futbolculara yoğun ilgi

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'ın kadrosuna katacağı oyuncuların yanı sıra, takımdaki isimlere gelen teklifler gündemin öne çıkan konusu oldu.

Yapılan görüşmeler sonrası Demba Ba ve Atınç, toplamda 18 milyon Euro bonservis bedeli kazandırarak siyah beyazlılardan ayrılan ilk oyuncular oldular. Bu iki oyuncunun dışında Gökhan Töre, Ersan Gülüm, Tolgay Arslan, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup ve Pedro Franco'da farklı kulüplerin radarına takıldı.

Yönetim son olarak İsveçli defans oyuncusu Milosevic'e gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Geçen sezonun devre arasında İsveç'in AIK Stockholm takımından 1 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen 23 yaşındaki oyuncu yaşadığı sakatlığın da etkisiyle siyah beyazlı formayı sadece 3 kez giyebildi.

Bu üç maçta toplamda 136 dakika sahada kalan Milosevic, geçtiğimiz günlerde sona eren Avrupa U21 Şampiyonası'nda İsveç Milli Takımı ile şampiyonluğa ulaştı. Turnuvada 11 maçta forma giyen genç oyuncu, gösterdiği etkili performans ile farklı kulüplerin dikkatini çekti. Son bir haftada Milosevic için İtalya, İngiltere ve Belçika'dan teklifler geldiği ve yönetimin bu kulüpler ile görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

Yönetim, 23 yaşındaki savunma oyuncusu için 4 veya 5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli teklif edilmesi durumunda, Milosevic'in satışına onay vermeye sıcak bakıyor.

Sayfa Yükleniyor...