İşte Melo'nun alternatifleri!

Galatasaray, Felipe Melo'nun ayrılması durumunda kadrosuna katacağı isimleri belirledi... Sarı kırmızılılar Gökhan İnler'in ardından Inter'den Gary Medel ve Liverpool'dan Lucas Leiva'yı da takibe aldı.

NTV Spor 03.07.2015 - 13:09
İşte Melo'nun alternatifleri!

Galatasaray, takımdan ayrılması gündemde olan Felipe Melo'nun alternatifini arıyor.

Sarı kırmızılılar, Gökhan İnler'den sonra iki futbolcuyu daha transfer listesine aldı. Galatasaray'ın ilgilendiği yeni isimler; Inter'de forma giyen Gary Medel ve Liverpool'un orta saha oyuncusu Lucas Leiva.

Inter'in Şilili orta saha oyuncusu Gary Medel ile önümüzdeki günlerde görüşmeyi planlayan Sarı kırmızılılar, İtalyan ekibiyle pazarlıklara başlayacak. Inter'le 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli 8 milyon euro. Geçtiğimiz sezon Serie A'da 35 maça çıkan Medel, 2 asistle oynarken, 11 sarı 1 de kırmızı kart gördü.

Galatasaray'ın gündemindeki bir başka isimse Liverpool'dan Lucas Leiva. İngiliz ekibinden ayrılmayı düşünen Brezilyalı oyuncu için görüşmelere başlayacak olan sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde oynamanın avantajını kullanmak amacında. Liverpool'da geçtiğimiz sezon 20 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, gol atma başarısı gösteremedi.

Galatasaray yönetimin önceliği ise Napoli'den ayrılmak isteyen Gökhan İnler. Deneyimli futbolcu için girişimlere başlamaya hazırlanan yönetim, Melo'nun takımdan ayrılması kesinleşirse görüşmelerini hızlandıracak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için Brezilyalı futbolcunun boşluğunu tecrübeli bir isim ile doldurmayı hedefliyor.

 

Sayfa Yükleniyor...