Fenerbahçe'de rövanş hesapları!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında, Shakhtar Donetsk ile 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

NTV Spor 30.07.2015 - 21:19
Fenerbahçe'de rövanş hesapları!

Şampiyonlar Ligi 3.öneleme ilk maçında Shakhtar Donetsk ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Pereira oyuncularına video analiz toplantısı düzenleyecek.

Teknik direktör Vitor Pereira ilk maçın kasedini yardımcılarıyla birlikte defalarca izleyerek detaylı bir analiz yaptı. Pereira maçtan bazı kesitleri hazırlatarak oyuncularına izletecek ve oyun içinde iyileştirilmesi, dikkat edilmesi gereken noktaları vurgulayacak.

Portekizli çalıştırıcının rövanşta da ilk maçtaki sistemi tercih etmesi bekleniyor. Takımının mücadelesinden memnun olan Pereira, maç kadrosunda da radikal değişimleri düşünmüyor.

Bu arada ilk antrenmanda sakatlığı nedeniyle birinci maçta görev alamayan ve rövanşta da oynayamayacak Gökhan Gönül'ün tedavisine devam edildi. Bu oyuncunun bölgesinde Şener Özbayraklı'nın cezasının bitmesinin ardından, Mehmet Topuz da takımla çalışmalara başladı. Robin van Persie de çalışmanın tamamında takımla birlikteydi. Pereira özellikle van Persie kararını maç gününe kadar bekletecek.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Sayfa Yükleniyor...