West Ham'ın kimyası bozuldu!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham, UEFA Fair Play Ligi kontenjanından UEFA Avrupa Ligi'ne katıldı. Ancak Çekiçler'in bu sezonki 5 maçında 3 oyuncusu 1 de menajeri kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

NTV Spor 31.07.2015 - 01:06
West Ham'ın kimyası bozuldu!

West Ham 9 yıl sonra Avrupa Kupası'nda mücadele ederken, Premier Lig'i UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden dördüncü takım oldu. UEFA Avrupa Ligi'ne 1. ön elemeden katılan West Ham, geçen sezon en centilmen takım olduğu için UEFA tarafından kupaya katıldı. Buna karşın, bordo-mavili takım geçen yıla tezat bir görüntü sergiledi. İngiliz ekibin bu sezon oynadğı 5 maçta 3 oyuncuyla birlikte, menajer Slaven Bilic kırmızı kart gördü.

West Ham'da ilk olarak 1. ön ölemede Lusitanos ile oynanan maçta Diafra Sakho henüz 13. dakikada kırmızı kart gördü. 2. ön eleme ilk maçında West Ham, Birkirkara'ya deplasmanda 1-0 yenilirken, bu kez oyundan atılan James Tomkins oldu. Kırmızı kart kervanına takımın 2-0 öne geçtiği ancak bu üstünlüğünü koruyamadığı Astra Giurgiu maçında James Collins de katıldı. Collins 59'da çift sarı karttan oyun dışı kalırken, Beşiktaş eski teknik direktörü ve West Ham'ın yeni patronu Slaven Bilic de tribüne gönderildi.

Sayfa Yükleniyor...