Montreal Drogba'yı tanıttı

Kuzey Amerika Futbol Ligi ekiplerinden Montreal Impact yeni transferi Didier Drogba'yı basına tanıttı.

NTV Spor 31.07.2015 - 14:33
Montreal Drogba'yı tanıttı

Kuzey Amerika Futbol Ligi MLS takımlarından Montreal Impact Didier Drogba'yı düzenlenen imza töreniyle basına tanıttı. Bir dönem Galatasaray forması da giyen 37 yaşındaki Fildişili yıldız 11 numaralı formasıyla kameraların karşısına geçti.

Drogba, Amerika Birleşik Devletleri'nde kendisini evinde gibi hissettiren herkese teşekkür ederken, Premier Lig'den tanıdığı isimlerle karşılıklı oynayacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Drogba, "Montreal'e geldiğim ilk andan itibaren evimdeymişim gibi hissettim. Bana 'süper yıldız' deniliyor ama bu aslında yalnızca dışarıdan görünen bir şey. Soyunma odasında hepimiz aynıyız. Frank Lampard ve John Terry ile birlikte oynadım. Aynı zamanda Steven Gerrard ve Andrea Pirlo gibi büyük isimler karşısında da forma giydim ama aslında hiçbirinin diğerinden farkı yok. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ben de oynamaya devam edip deneyimimden faydalanmak isteyen gençlere bir şeyler öğretmeye onlardan da yeni şeyler öğrenmeye çalışacağım" dedi.

Montreal Impact, Drogba'nın MLS haklarını satın alan Chicago Fire takımından oyuncunun haklarını devralmıştı. MLS'te mücadele eden kanada temsilcisi resmi rakamlar konusunda bilgi vermese de Drogba'nın yıllık 3 milyon dolar kazanması bekleniyor.

2004-2012 yıllarında Chelsea'de forma giyen Drogba, Shanghai Shenhua ve Galatasaray'ın ardından geçen sezonu yine Chelsea'de geçirmiş, forma giydiği 40 maçta 7 gol kaydetmişti.

Sayfa Yükleniyor...