Pereira'dan uyarılar!

Fenerbahçe'de Shakhtar maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Pereira oyuncularıyla video analiz toplantıları yaparken, Robin van Persie'ye de özel kuvvet programı verildi. Oyuncularından ilk maçta da rakibin presine karşı hızlı oyun isteyen Portekizli teknik adam, ikinci maç öncesinde de ekibini bu yönde hazırlıyor.

NTV Spor 31.07.2015 - 14:35
Pereira'dan uyarılar!

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira ilk maçın kasetlerinden hazırlattığı pozisyonlar eşliğinde oyuncularıyla video analiz toplantıları yaptı. Toplantı iki grup halinde düzenlendi. Pereira ilk olarak savunma oyuncularıyla bir araya geldi. Portekizli çalıştırıcı bu ekibe özel pozisyonları izleterek dikkat etmeleri gereken noktaları anlattı. Pereira ikinci toplantıdaysa merkez orta saha oyuncularıyla buluştu. Deneyimli çalıştırıcı özellikle topun ikinci bölgeden üçüncü bölgeye daha hızlı aktarılmasıyla ilgili pozisyonların üstünde durdu.

Oyuncularından ilk maçta da rakibin presine karşı hızlı oyun isteyen Portekizli, ikinci maç öncesinde de ekibini bu yönde hazırlıyor. Pereira oyuncularından pas şiddetini ve ritmini arttırmalarını istedi. Hücum oyuncularını da orta sahadan çıkarken çabuk olmaları konusunda uyaran Pereira, rakibin presine karşı da dikkatli olunmasına vurgu yaptı.

Öte yandan ilk maçta 20 dakika süre alan Robin van Persie için de özel bir kuvvet programı belirlendi. Hollandalı golcü, çarşamba günü oynanacak rövanş maçına kadar kademeli olarak hem bu programı uygulayarak dayanıklılığını arttıracak, hem de takımla yapılan taktik çalışmalara katılacak.

Antrenmanı adalesindeki sertleşme nedeniyle yarıda bırakan Mehmet Topal'ın da Shakhtar maçında oynamasına engel bir durumun olmadığı açıklandı.

Sayfa Yükleniyor...