İşte Quaresma'nın isteği!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, yeni sezona yönelik iddialı bir açıklama yaptı. Quaresma, "Bütün İstanbul’un ‘siyah-beyaz’ diye bağırdığını görmek istiyorum" dedi.

NTV Spor 31.07.2015 - 17:20
İşte Quaresma'nın isteği!

Ricardo Quaresma, 3 yıl sonra geri döndüğü Beşiktaş'ta büyük başarılar yaşamak istediğini söyledi. Avusturya kampında BJK TV'nin sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız, "Hep beraber bir araya gelip, güçlerimizi birleştirip bu sene kupalar kaldırmak istiyoruz. Bu sezon mutlaka bir başarı elde etmemiz lazım. Şampiyon olmak istiyorum. Bütün İstanbul'un ‘siyah-beyaz' diye bağırdığını görmek istiyorum. Bunun için de çok sıkı çalışıyoruz" diye konuştu.

Transfer sürecine değinen Quaresma, "Başkanın beni tekrar Beşiktaş'ta görmek istemesi gerçekten beni mutlu etti. Taraftar da bu süreç içerisinde çok yardımcı oldu. Hocamızın da isteği olunca çok kolaylaştı. Beşiktaş gerçekten çok sevdiğim, gönül verdiğim bir kulüp. Burada oynadığım sürece bu sevgiye saha içinde oynadığım futbolla cevap vermek istiyorum" dedi.

Avusturya'da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Portekizli yıldız, sezon başlayana kadar fizik olarak hazır hale geleceğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...