Orman başarıya inanıyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımının özledikleri başarıları bu sezon yakalayacağına inandığını kaydetti. Orman ayrıca, 2015-2016 sezonunun tüm takımlara hayırlı olmasını dilerken, yollarını ayırdıkları Bilic ve yardımcılar ile eski futbolculara başarılar diledi.

NTV Spor 01.08.2015 - 11:47
Orman başarıya inanıyor!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organlarından Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısında kaleme aldığı yazısında, yepyeni bir sezona heyecanlı, umutlu ve istekli bir şekilde başladıklarını belirterek, "Hep birlikte evimizden uzak geçirdiğimiz günler, çok kısa bir süre sonra sona erecek. Vodafone Arena'nın da tamamlanmasıyla, Şenol Güneş yönetimindeki ve kadrosunu güçlendirdiğimiz futbol takımımızın özlenen başarıları bize kazandıracağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
     
2015-2016 sezonunun siyah-beyazlı takımın yanı sıra diğer tüm takımlara da hayırlı olmasını dileyen Fikret Orman, "Fair-play ruhunun hakim olduğu, kaos ve kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını temenni ediyorum" görüşlerini aktardı.
     
Yeni sezon formalarının büyük bir titizlikle hazırlandığını vurgulayan Orman, taraftarların yeni ürünlere sahip çıkacağına ve alacakları kombinelerle maçlara geleceğine yürekten inandığının altını çizdi.
     
Siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Çalıştığı süre boyunca her zaman yapıcı, anlayışlı olan ve tam bir Beşiktaşlı gibi davranarak camiamızla bütünleşen" diye bahsettiği eski teknik direktörleri Slaven Bilic'e ve yardımcıları ile yollarını ayırdıkları eski futbolcularına yeni kariyerlerinde başarılar diledi.

Sayfa Yükleniyor...