Süper Lig | Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor, Pendikspor’u konuk ediyor. Antalyaspor- Pendikspor karşılaşmasını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Candaş Elbil ve Mert Bulut üstlenecek. Antalyaspor haftaya topladığı 45 puanla 10. sırada giriyor. Pendikspor ise 30 puanla 19. sırada yer alıyor. Konuk takım Pendikspor, Hatayspor ve Gaziantep FK’nın karşı karşıya geleceği haftada kazanarak rakiplerini yakalamak istiyor. Peki Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 04.05.2024 - 11:28
Süper Lig | Antalyaspor - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de son sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Pendikspor, Antalyaspor deplasmanında üç puan arıyor. Bu sezon beklentilerin uzağında kalan İstanbul ekibi oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet elde ederken Antalyaspor maçıyla birlikte çıkış yakalamayı hedefliyor. Pendikspor bu sezon ligin en fazla gol yiyen takımı olurken rakip fileleri ise sadece 38 kez sartı. Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor ise son 5 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Antalyaspor - Pendikspor mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Antalyaspor- Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

35. haftada oynanacak Antalyaspor - Pendikspor mücadelesi 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MÜCADELENİN HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Antalyaspor - Pendikspor mücadelesini Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Mert Bulut üstlenirken karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer oldu.

ANTALYASPOR SON DURUM

Antalyaspor ligde geride kalan haftalarda 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşadı. Akdeniz ekibi rakip fileleri 49 kez sarsarken kalesinde ise 42 gol gördü. 35. hafta öncesinde kırmızı-beyazlılar, topladığı 45 puanla 10. sırada yer alıyor.

PENDİKSPOR SON DURUM

Düşme hattında yer alan Pendikspor, Hatay ve Gaziantep FK’nın karşı karşıya geleceği haftada kazanmak istiyor.

Pendikspor ligde oynadığı son 3 maçı kaybederken sezon genelinde ise 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 mağlubiyet yaşadı.

Rakip fileleri 38 kez sarsarken kalesinde ise 70 gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...