Demirören'den kulüplere müjde!

Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldi. Gümüşdağ ve Demirören kulüplere teşekkür ederken, TFF Başkanı yabancı oyuncu lisans ücretlerinde yeni düzenlemeye gideceklerini açıkladı.

NTV Spor 04.08.2015 - 13:52
Demirören'den kulüplere müjde!

İlk olarak söz alan Göksel Gümüşdağ, "Geçen yıl 6 Ağustos'ta Kulüpler Birliği başkanlığına seçildik. Bugün 18 Süper Lig kulübünün desteğiyle Kulüpler Birliğği Vakfı başkanı olarak yeniden seçildik. Sayın başkanlara teşekkür ediyorum. Gündemimizde bir kaç konu vardı. Onları konuştuk. Son 1 yıldır Süper Lig AŞ'nin startını verdiğimiz günden beri sağolsun TFF başkanı ve yönetimi, bu işbirliği ve diyaloğu aralıksız devam ettirdik. Hepimizin tek amacı Türk futbolunun menfaati. Bunlar tartışılırken farklı görüşler de dile getirildi. Hiçbir zaman Kulüpler Birilği Vakfı ile TFF'nin görevlerini karıştırmadık. Kulüpler Birliği Vakfı olarak Sportif AŞ mutabakat zaptını da imzaladık. Bundan sonraki merci yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. Kanun değişikliğiyle birlikte bu da yürürlüğe girecektir" dedi.

TFF başkanı Yıldırım Demirören ve başkan vekillerinin nezaket ziyaretine geldiklerini söyleyen Gümüşdağ, "Sezon açılış toplantısı da oldu. Sayın başkan başarılar diledi. Tüm Süper Lig ailesine ve tüm liglere başarılar diliyorum. İnşallah bu diyaloğu Türk futbolunun  faydasına devam ettiririz. Sayın başkan ve heyetine teşkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

YABANCI OYUNCU LİSANS ÜCRETLERİNDE İNDİRİM
TFF Başkanı Yıldırım Demirören Göksel Gümüşdağ'ı tekrar başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik ederken, "Geçtiğimiz Haziran ayında Kulüpler Birliği'ndeki 18 kulübün 17'sinin desteğiylle TFF başkanı seçildim. Kulüplerin belli sorunları var. Onları çözmeye çalışıyoruz. Şimdi kulüpler yabancı oyunculardaki lisans ücretlerinin yüksek olduğu şikayetinde bulundu. Kulüplerin bu isteği doğrultusunda lisans ücretleri konusunda gerekli düzenlemeleri yakın zamanda yapacağız. Yeni sezon başlıyor. Bu birlik ve beraberliğin lige de yansımasını diliyoruz. Kulüpler ve başkanların her olumlu hareketi taraftara da yansıyor. Medyanın da olaylara olumlu yönden bakmasını istiyoruz. Sayın Göksel Gümüşdağ ve ekibine de başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...