Transfer atağı!

Trabzonspor transfer için düğmeye bastı. Kaleci Esteban Alvarado ile prensipte anlaşan bordo-mavililer, Hull City'nin Senegalli forveti Dame N’Doye ile görüşmelerini sürdürüyor.

NTV Spor 04.08.2015 - 14:57
Transfer atağı!

Geçtiğimiz hafta kaleci Onur Kıvrak ile yaşanan sorun nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Trabzonspor, olayın tatlıya bağlanmasının ardından yeniden transfere yöneldi. Karadeniz ekibi kaleci, forvet ve stoper transferi için düğmeye bastı.

Kostarikalı kaleci Esteban Alvarado'yu perşembe günü Türkiye'ye getirmeye hazırlanan bordo mavililer, forvet takviyesi için Hull City'nin Senegalli golcüsü Dame N'Doye'yi gündemine aldı. Danimarka'nın Kopenhag takımında oynadığı dönemde de gündeme gelen hatta borsaya bildirilen N'Doye, son anda Rus ekibi Lokomotif Moskova'ya transfer olmuştu.  Bu transfer döneminde Beşiktaş'ın da ilgilendiği Dame N'Doye ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Sportif Direktör Süleyman Hurma "Transferde hoyratça davranmak istemiyoruz. Uçuk rakamlar veremeyiz ama şartların oluşması durumunda transferi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
 
Stoper arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, savunma hattını tamamen yabancı oyunculardan oluşturmaya hazırlanıyor. Sağ bekte Cavanda, sol bekte Constant, stoperde ise Medjani'ye görev vermeyi planlayan Teknik Direktör Şota Arveladze'nin listesinde Dinamo Moskova'nın Kongolu stoperi Christopher Samba ve Schalke 04'te forma giyen Brezilyalı Felipe Santana var. Yöneticiler her iki stoper ile de görüşmelerini sürdürüyor.
 

Sayfa Yükleniyor...