Aron Johannsson Werder Bremen'de!

Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Hollanda kulübü AZ Alkmaar, ABD'li forvet oyuncusu Aron Johannsson'un Alman ekibi Werder Bremen ile anlaştığını açıkladı.

NTV Spor 04.08.2015 - 17:25
Aron Johannsson Werder Bremen'de!

Hollanda ekibinden yapılan açıklamada, iki kulübün genel konularda anlaştığı ve 24 yaşındaki futbolcuya, transferiyle ilgili görüşmelerde bulunması için izin verildiği belirtildi.

Medipol Başakşehir'i 2-0 yendikleri ilk mücadelenin 2. yarısında oyuna giren Johannsson'un, bu sebeple yarın rövanş için İstanbul'a gidecek kafilede yer almayacağı da kaydedildi.

AZ Alkmaar'ın, Johannsson'un yerini NEC Nijmegen'den transfer ettiği İranlı Alirıza Jahanbakhsh ile doldurması bekleniyor.

Futbol hayatına İzlanda'da başlayan ardından Danimarka'nın Aarhus takımında top koşturan Johannsson'un, 2012 yılında transfer olduğu AZ Alkmaar'daki sözleşmesi 2018'de sona erecek.

Geçen sezon AZ Alkmaar formasıyla ligde 9 gole imza atan Johannsson, geçen hafta sona eren 2015 CONCACAF Altın Kupa'da ABD Milli Takımı'nda da oynamıştı.

Sayfa Yükleniyor...