Azerbaycan'dan Mkhitaryan'a vize yok iddiası!

Alman Bild gazetesi, Azerbaycan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Kabala maçı için Dortmund'un Ermeni oyuncusu Mkhitaryan'a vize vermeyeceğini öne sürdü.

NTV Spor 28.08.2015 - 22:14
Azerbaycan'dan Mkhitaryan'a vize yok iddiası!

UEFA Avrupa Ligi'nde çekilen grup kuralarının ardından Azerbaycan'ın Kabala takımı ile eşleşen Borussia Dortmund'ta Henrikh Mkhitaryan krizi ortaya çıktı. Alman gazetesi Bild, Azerbaycan'ın Ermenistan ile yıllardır süren Dağlık Karabağ krizi nedeniyle Mkhitaryan'a vize vermeyeceğini öne sürdü. Azerbaycan'ın Ermenistan vatandaşlarına vize vermediğini hatırlatan Bild, 26 yaşındaki oyuncunun 2 Ekim'de saat 22:05'te deplasmandaki Kabala mücadelesinde forma giyemeyeceğini belirtti. Son yedi maçta altı gol, sekiz asistle yıldızlaşan Mkhitaryan'ın durumu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan kulüp sözcüsü Sascha Fligge, "Umarım bu doğru bir haber değildir. Mkhitaryan son haftalarda inanılmaz bir performans sergiliyor ve bizim için çok ama çok önemli bir oyuncu" ifadesini kullandı.

TUCHEL TARİH YAZDI
Jürgen Klopp'un yerine Borussia Dortmund'un teknik direktörü olan Thomas Tuchel art arda yedi galibiyetle kulüp tarihinin en iyi derecesine ulaştı.

Geçen sezon Almanya Ligi'nde zor günler geçiren Borussia Dortmund, yeni teknik direktörü Thomas Tuchel ile yeniden doğdu. Sarı-siyahlılar, dört UEFA Avrupa Ligi, iki Almanya Ligi ve bir Almanya Kupası maçından art arda galibiyetle ayrıldı. Geçen sezon sonunda Jürgen Klopp'un yerine göreve gelen 41 yaşındaki Thomas Tuchel peş peşe yedi galibiyetle, kulüp tarihinin en iyi başlangıç yapan teknik direktörü oldu. Tuchel yönetiminde Borussia Dortmund, yedi karşılaşmada 27 gol atarken, kalesinde ise beş gol gördü.

Sayfa Yükleniyor...